Imprimante b/w (monocrom)

Imprimante alb-negru (monocrom) Kyocera in Moldova


Intelegem ca gasirea si achizitionarea unei imprimante noi si a cartuselor de schimb este o sarcina importanta, dar si provocatoare. In calitate de furnizor de echipamente Kyocera in Moldova, oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona echipamente atit in magazin, cit si online, pentru a face achizitia imprimantelor si cartuselor dumneavoastra cit mai usoara.

Imprimante monocrom Kyocera in Chisinau sunt ideale pentru uzul casnic, oferindu-va posibilitatea de a imprima oricind documentul necesar. In special prezenta unui astfel de dispozitiv acasa va fi apreciata de elevi, studenti sau antreprenori aspiranti care vor folosi imprimanta aproape zilnic.

Imprimante alb-negru Kyocera in Moldova sunt caracterizate prin resursele maxime ale cartuselor de toner. In plus, puteti inlocui tonerul din cartus in loc sa cumparati un modul nou.

In magazinul nostru gasiti o gama larga de echipamente de imprimare, care pot fi achizitionate in cele mai atractive conditii. Aici gasiti cele mai bune si cele mai atractive preturi la imprimante laser monocrom Kyocera in Moldova.

Dar inainte de a plasa o comanda, verificati catalogul nostru si caracteristicile produsului care va place pentru a alege dispozitivul cel mai potrivit nevoilor voastre. Consultantii nostri va vor ajuta sa faceti alegerea finala si sa determinati punctele forte si punctele slabe ale produsului.

Imprimante laser alb-negru Kyocera in Chisinau au o serie intreaga de avantaje:

  • Abilitatea de a imprima pe hirtie simpla si lucioasa, etichete, plicuri, film si alte materiale;
  • Viteza mare si calitate excelenta a imprimarii;
  • Uscarea instantanee a cernelii pe hirtie.

Din momentul cind ati decis de a cumpara imprimante monocrom Kyocera in Moldova, vom fi bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile suplimentare. Managerii nostri sunt intotdeauna disponibili, astfel incit sa puteti obtine sfaturi competente.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei imprimante pentru birou puternice si ieftine, un cartuș de înlocuire pentru imprimanta dvs. de casa sau aveti nevoie de inlocuirea imprimantelor laser alb-negru Kyocera in Chisinau, va garantam ca fiecare dintre aceste cerinte va fi satisfacute la cel mai bun nivel posibil.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

Forta de tiparire a echipamentelor P2235 se evidentiaza prin mai multe aspecte: viteza de tiparire de pana la 35 de ppm, functionalitate duplex standard pentru tiparire fata-verso si o capacitate maxima de 850 coli.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Un raport perfect performanta-pret! Acest model din noua serie ECOSYS se prezinta ca o imprimanta dedicata grupurilor de lucru si echipelor mici.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Cand activitatea la birou devine tot mai incarcata, ai nevoie de o imprimanta care sa depseasca nivelul asteptarilor asa incat sa fii sigur ca iti vei putea respecta termenele. Exact asta face imprimanta noastra ECOSYS P3155dn.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Imprimantă monocromă A4 din gama 2022. Vine să înlocuiască Kyocera FS-1040. Proiectată special pentru birouri mici și uz individual.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
3700 L
30 ppm • până la 60.000 de pagini / lună USB 2.0 Hi-Speed • Ethernet • WiFi
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD Imprimare duplex:  Automat
5819 L
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Piezoelectric cu jet de cerneală Rezoluție imprimare:  1200 x 2400 dpi Panou de control:  Butoane Imprimare duplex:  Automat
6929 L
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Piezoelectric cu jet de cerneală Rezoluție imprimare:  1200 x 2400 dpi Panou de control:  Tastatură Imprimare duplex:  Automat
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD Imprimare duplex:  Automat
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Butoane
3390 L 3250 L
Calitatea imprimării laser fără compromisuri - Această imprimantă laser surprinzător de compactă oferă calitate excepțională și rezultate stabile. Text negru clar - Imprimarea textului și a graficii cu negru intens și clar. Preț accesibil - O imprimantă laser fiabilă și de înaltă performanță la un preț accesibil. Controlul imprimantei de pe dispozitive mobile - Aplicația HP Smart vă permite să configurați ușor, să imprimați și să scanați direct de pe telefonul dvs. Aparatul dvs., alegerea dvs. - Imprimarea ușoară de pe aproape orice smartphone sau tabletă. Extinderea disponibilității de imprimare - Partajarea simplă a resurselor - obțineți acces și imprimați prin rețeaua wireless. Fără rețea, fără probleme - Conectați telefonul sau tableta direct la imprimantă pentru o imprimare comodă fără a fi nevoie de o rețea. Imprimare rapidă - Viteză de imprimare de până la 20 de pagini pe minut. Dimensiuni mici - Această imprimantă este atât de compactă încât o puteți plasa practic oriunde.
BrandHP Afișaj senzorNu
Cea mai rapidă imprimare față-verso în clasa sa de dispozitive HP Accelerarea procesului de lucru cu documente cu mai multe pagini datorită celei mai rapide imprimări față-verso din clasa sa. Dimensiuni compacte. Performanță înaltă. O imprimantă LaserJet compactă care poate fi amplasată practic în orice loc. Configurare ușoară Scanați documentele cu o calitate ridicată. Trimiteți-le în Dropbox, Google Drive, prin e-mail sau în cloud, de oriunde vă aflați. Funcții de scanare uimitoare - acum și pe smartphone-ul dvs. Scanați documente înalt calitative și trimiteți-le în Dropbox, Google Drive, prin e-mail sau în cloud. Imprimarea devine mai productivă Conectați-vă rapid și tipăriți documente și fotografii din stocarea cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive. Calitatea legendara a imprimării laser Această imprimantă laser incredibil de compactă oferă o calitate excepțională și rezultate stabile. Butoane inteligente Gestionați cu ușurință sarcinile cu ajutorul butoanelor inteligente intuitive, care apar doar atunci când sunt necesare. Ajută la protejarea afacerii Dispozitivul dispune de funcții de securitate de bază, inclusiv criptare simplă și protecție cu parolă, pentru a asigura confidențialitatea și controlul. Se activează când este necesar și se oprește când nu este utilizat Economisiți energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care activează imprimanta atunci când este necesar și o oprește când nu este utilizată.
Afișaj senzorNu Viteză imprimare29
Filtre
Brand
Preț

L  –  L

  • 3250L
  • 21460L
Tip
Format
Duplex
Viteză imprimare

 – 

  • 20
  • 55
Wi-fi
Afișaj sensor