Imprimante Laser

Imprimante laser pentru birou in Moldova


O imprimanta laser este o achiziție care se plateste rapid. O imprimanta laser ieftina in Chisinau pare a fi doar o afacere la inceput, deoarece uneori este nevoie sa schimbați frecvent cartusele, ceea ce anuleaza toate economiile. Consumabilele imprimantei pot fi mai ieftine, dar modul in care sunt cheltuite depinde de dvs.

Imprimantele laser pentru casa in Moldova folosesc o pulbere care este incalzita si coapta pe hartie folosind un fascicul laser. Aceasta metoda este considerata mai avansata din punct de vedere tehnologic, deoarece imprimantele laser imprima mai repede si cheltuiesc mai puține consumabile.

O astfel de opțiune ca imprimantele laser color pentru birou in Chisinau imprima mult mai rapid decat opțiunea cu jet. Cu toate acestea, au o rezoluție de imprimare mai mica si astfel fotografiile vor fi mai puțin clare. De asemenea, hartia foto nu este potrivita pentru ei — se topeste la imprimare. Imprimante laser color sunt mai potrivite pentru imprimarea documentelor, tabelelor si graficelor pe hartie de birou. Inainte de a studia evaluarea imprimantelor laser, va recomandam sa va familiarizați cu caracteristicile pe care ar trebui sa le acordați atenție atunci cand alegeți un model. Astfel de imprimante in Moldova pot fi alb-negru sau color. Modelele cu moduri de culoare vor fi mai scumpe si acest lucru ar trebui luat in considerare. Daca nu veți imprima fotografii sau imagini de pe Internet, atunci nu puteți plati prea mult. Daca ați ales deja o imprimanta pentru birou, ar fi util sa va uitați imediat la costul consumabilelor sale si la prețuri la cartuse. Prețul poate varia foarte mult pentru diferite modele si marci.

Contactand managerii nostri, puteți obține toate informațiile necesare si puteți afla toate prețuri la imprimante laser pentru casa sau birou in Chisinau.

Nu va fi dificil sa alegeți tipul potrivit de imprimante laser pentru dvs. Prin urmare, le puteți cumpara foarte simplu, deoarece pentru aceasta trebuie de comanda imprimante laser in Moldova mai prealabil, precum si consumabile pentru acestea. Pe site Kyo.md puteți alege si comanda un model potrivit pentru dvs., precum si sa va abonați la serviciul de garanție pentru repararea imprimantelor laser.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

Forta de tiparire a echipamentelor P2235 se evidentiaza prin mai multe aspecte: viteza de tiparire de pana la 35 de ppm, functionalitate duplex standard pentru tiparire fata-verso si o capacitate maxima de 850 coli.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Un raport perfect performanta-pret! Acest model din noua serie ECOSYS se prezinta ca o imprimanta dedicata grupurilor de lucru si echipelor mici.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Cand activitatea la birou devine tot mai incarcata, ai nevoie de o imprimanta care sa depseasca nivelul asteptarilor asa incat sa fii sigur ca iti vei putea respecta termenele. Exact asta face imprimanta noastra ECOSYS P3155dn.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Imprimantă monocromă A4 din gama 2022. Vine să înlocuiască Kyocera FS-1040. Proiectată special pentru birouri mici și uz individual.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Imprimanta color este ideala daca doriti sa faceti urmatorul pas catre un echipament profesional, dar totodata sa mentineti controlul asupra costurilor de functionare.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera PA2100cwx este o imprimantă color A4 gama 2022. A venit s-o înlocuiască pe Kyocera P5021cdw. Prezintă un design compact, o gamă largă de funcții și o calitate profesională de imprimare, cu o rezoluție de 1.200 dpi. Pentru o funcționare lină, dispozitivul este echipat cu funcții de...
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera PA2100cx Este imprimanta color A4 gama 2022. Vine s-o înlocuiască pe Kyocera P5021cdn.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
3700 L
30 ppm • până la 60.000 de pagini / lună USB 2.0 Hi-Speed • Ethernet • WiFi
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD Imprimare duplex:  Automat
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD Imprimare duplex:  Automat
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Tastatură, Ecran LCD
Funcții imprimantă:  Numai imprimare Tip imprimantă:  Monocrom Dimensiunea maximă a hârtiei:  A4 Tehnologia de imprimare:  Laser Rezoluție imprimare:  600 x 600 dpi Panou de control:  Butoane
3390 L 3250 L
Calitatea imprimării laser fără compromisuri - Această imprimantă laser surprinzător de compactă oferă calitate excepțională și rezultate stabile. Text negru clar - Imprimarea textului și a graficii cu negru intens și clar. Preț accesibil - O imprimantă laser fiabilă și de înaltă performanță la un preț accesibil. Controlul imprimantei de pe dispozitive mobile - Aplicația HP Smart vă permite să configurați ușor, să imprimați și să scanați direct de pe telefonul dvs. Aparatul dvs., alegerea dvs. - Imprimarea ușoară de pe aproape orice smartphone sau tabletă. Extinderea disponibilității de imprimare - Partajarea simplă a resurselor - obțineți acces și imprimați prin rețeaua wireless. Fără rețea, fără probleme - Conectați telefonul sau tableta direct la imprimantă pentru o imprimare comodă fără a fi nevoie de o rețea. Imprimare rapidă - Viteză de imprimare de până la 20 de pagini pe minut. Dimensiuni mici - Această imprimantă este atât de compactă încât o puteți plasa practic oriunde.
BrandHP Afișaj senzorNu
Cea mai rapidă imprimare față-verso în clasa sa de dispozitive HP Accelerarea procesului de lucru cu documente cu mai multe pagini datorită celei mai rapide imprimări față-verso din clasa sa. Dimensiuni compacte. Performanță înaltă. O imprimantă LaserJet compactă care poate fi amplasată practic în orice loc. Configurare ușoară Scanați documentele cu o calitate ridicată. Trimiteți-le în Dropbox, Google Drive, prin e-mail sau în cloud, de oriunde vă aflați. Funcții de scanare uimitoare - acum și pe smartphone-ul dvs. Scanați documente înalt calitative și trimiteți-le în Dropbox, Google Drive, prin e-mail sau în cloud. Imprimarea devine mai productivă Conectați-vă rapid și tipăriți documente și fotografii din stocarea cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive. Calitatea legendara a imprimării laser Această imprimantă laser incredibil de compactă oferă o calitate excepțională și rezultate stabile. Butoane inteligente Gestionați cu ușurință sarcinile cu ajutorul butoanelor inteligente intuitive, care apar doar atunci când sunt necesare. Ajută la protejarea afacerii Dispozitivul dispune de funcții de securitate de bază, inclusiv criptare simplă și protecție cu parolă, pentru a asigura confidențialitatea și controlul. Se activează când este necesar și se oprește când nu este utilizat Economisiți energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care activează imprimanta atunci când este necesar și o oprește când nu este utilizată.
Afișaj senzorNu Viteză imprimare29
Filtre
Brand
Preț

L  –  L

  • 3250L
  • 21460L
Tip
Format
Duplex
Viteză imprimare

 – 

  • 20
  • 55
Wi-fi
Afișaj sensor