Poligrafie

KYO.MD  ESTE O COMPANIE, UNUL DINTRE PROFILURILE CĂREIA ESTE SPECIALIZAT ÎN FURNIZAREA DE SOLUȚII PROFESIONALE ÎN BIROGRAFIE ȘI POLIGRAFIE OPERAȚIONALĂ.

Lucrul cu companiile pe care noi, la rândul nostru, le reprezentăm, le garantează clienților noștri din orice regiune a Moldovei primirea bunurilor și serviciilor care îndeplinesc standardele de înaltă calitate de dezvoltate de-a lungul a peste 20 de ani de adaptare a experienței partenerilor străini la condițiile pieței autohtone și propriile proiecte, create în baza dorinței de a satisface așteptările și cerințele clienților în tot ce ține de soluțiile tehnologice optime și beneficiile economice.

ABORDARE COMPLEXĂ

Standardul cheie de lucru al KYO.MD, care permite furnizarea de suport clientului în toate etapele de cooperare:

1. Definirea sarcinilor clientului.

2. Selectarea proiectelor și propunerilor optime.

3. Organizarea achiziției, ținând cont de selecția schemei optime de plată.

4. Organizarea livrării și întreținerea tachelajului.

5. Consultații privind pregătirea spațiilor pentru instalare.

6. Efectuarea punerii in functiune.

7. Însoțirea personalului clientului cu documentația necesară și efectuarea instruirii inițiale și a instruirilor ulterioare.

8. Asistență de service pentru funcționarea echipamentelor (reparații și întreținere preventivă).

9. Organizarea suportului tehnologic pentru organizarea proceselor de producție și construirea unui plan de dezvoltare a producției.

10. Suport pentru consumabile și accesorii.

11. Sistem flexibil de suport de service după încheierea perioadei de garanție pentru a reduce riscurile de producție și costurile clienților.

12. Elaborarea unui plan de modernizare ținând cont de schemele de schimb.

13. Informarea și dezvoltarea clienților în cadrul programelor de suport clienți prin organizarea participării la stagii de practică; cursuri de master și seminarii cu experți și specialiști ai producătorului atât în Moldova, cât și la fabricile și birourile externe ale producătorilor de mărci.

ECHIPAMENTE ale celor mai bune mărci mondiale cu reputație pozitivă pe termen lung.

De ce alegem branduri de top:

numai mărcile cu un istoric, inclusiv un istoric de investiții în propriile baze de producție și dezvoltări, și deci în inovație, calitate și fiabilitate, pot garanta clientului standardul de calitate așteptat și necesar pentru performanța mașinilor și consumabilelor.

Garanție de calitate și fiabilitate

KYO.MD asigură îndeplinirea obligațiilor de garanție furnizate direct de producător, inclusiv prelungirea perioadei de garanție, standardul de suport de service și furnizarea de piese de schimb în perioada postgaranție și pe toată durata de viață a echipamentului. Munca ”la prima mână” ne permite sa oferim condiții financiare favorabile de la producator.

Garanție de legalitate

Controlul si politica livrarilor originale și oficiale de catre producatorii străini garanteaza clienților, în cazul contactării reprezentanților kyo.md, legalitatea livrărilor și furnizarea tuturor serviciilor și beneficiilor garantate de brand.

Inovație și eficiență

Alegând branduri de la kyo.md, vei primi o ofertă de la liderii din industrie recunoscuți mondial - producători care oferă cele mai avansate tehnologii, acest lucru îți va permite să-ți dezvolți afacerea cât mai eficient posibil.

Comunicații și informații
Lucrând cu rețeaua partenerilor kyo.md, te poți abona la știri de pe site-ul nostru și garantat vei primi toate informațiile despre noile produse și toate evenimentele și preferințele posibile.

Programe trade-in și upgrade de echipamente
Mărcile cu renume mondial garantează clienților noștri posibilitatea de a folosi serviciile kyo.md ca a unui reprezentant oficial pentru a înlocui echipamentele de imprimare vechi cu cele noi, sau pentru a face upgrade la modele, ținând cont de valoarea justă din gama lor și de portofoliul brandurilor kyo.md.