Serviciul per copie - Printare prin outsoucing

Serviciul per copie este un nou tip de contract care doar începe să câștige popularitate pe piața noastră. El include în sine furnizarea și întreținerea completă a echipamentului de birou. Trebuie doar să-l folosești. Prețul tău – este doar plata pentru fiecare copie tipărită pe acest echipament la un preț prestabilit.

Serviciul per copie a echipamentului de birou asigură disponibilitatea tuturor consumabilelor, cu excepția hârtiei de imprimare, pe care o achiziționezi singur. După cum vezi, poți calcula în avans costul tipăririi și poți crea programul de distribuție necesar pentru costuri.

Controlerele de imprimare instalate în echipament vor afișa informațiile despre numărul de copii sau printuri efectuate. Toate echipamentele livrate pentru serviciul per copie sunt supuse unei inspecții amănunțite și, în cazul oricărei defecțiuni, vor fi reparate în timp  util. Iar pe durata reparației ți se va livra echipamentul de schimb pentru ca procesul tău de lucru să nu se oprească nici măcar pentru un minut.

Să vedem ce include în sine prețul serviciului per copie a echipamentelor de birou:

- Cartușe, toner, foto-tambur - toate acestea sunt consumabilele care vor fi necesare pentru a asigura funcționalitatea non-stop a afacerii tale pe toată perioada de valabilitate a serviciului;

- piesele de schimb care au resurse limitate și trebuie schimbate la anumita perioada de timp;

- controlul și întreținerea efectuate de către ingineri pentru a monitoriza constant calitatea tipăririi;

- livrarea și montarea echipamentelor de birou în locul în care aveți nevoie și asigurarea tuturor consumabilelor;

- consultare permanentă la toate întrebările prin telefon;

- reacție promptă la orice defecțiune.

După cum vezi, cu o abordare competentă, acest tip de întreținere a  echipamentelor de birou (serviciul per copie) este o ofertă destul de profitabilă și pentru a-ți calcula cu exactitate costurile pentru anul următor, poți contacta managerul nostru care te va ajuta să analizezi și să calculezi toate costurile necesare. Apelează-ne și serviciul per copie va începe să-ți economisească banii.