Despre companieCompania „KYO.MD” a fost fondată în 2002 și astăzi este dealer oficial al producătorului cu renume mondial Kyocera. Oferind echipamente de înaltă calitate și un nivel înalt de asistență, și-a câștigat reputația unui partener de încredere în relația sa cu clienții săi corporativi din diferite regiuni ale Moldovei.

Astăzi compania noastră furnizează pe piața din Moldova imprimante și copiatoare Kyocera. Noi am fost primii care am adus copiatoarele digitale ale acestei companii în țara noastră.

Pentru a asigura fiabilitatea echipamentelor furnizate, compania noastră oferă servicii calificate ale inginerilor autorizați în întreținerea echipamentelor Kyocera. Inginerii noștri oferă o gamă completă de servicii de asistență tehnică pentru echipamentele furnizate, instalarea lor, punerea în funcțiune și un curs de pregătire de cinci zile pentru personal cu privire la operarea produselor noastre.

Vânzarea echipamentelor nu reprezintă veriga finală în relațiile cu clientul, ci doar începutul unei cooperări de lungă durată.

KYOCERA Corporation este, la rândul său, o corporație mondială de 1,5 trilioane de yeni (12 miliarde de dolari), care include 226 de companii și are 70.000 de angajați.

Kyocera este specializată în tehnologiile avansate de producere a ceramicii, în sinteza cristalelor și în crearea produselor în care acestea sunt utilizate.

În mod convențional, produsele lor pot fi împărțite în următoarele grupe: energie solară (regenerabilă), telecomunicații (telefoane mobile), soluții de imprimare (imprimante, MFP, software), componente electronice, dispozitive și materiale (produse semiconductoare, panouri LCD, lentile, etc), echipamente de tăiere.

Specializarea noastră este anume segmentul soluții de imprimare (imprimante, MFP, software).

Ne vei întreba: De ce aș alege anume un dispozitiv Kyocera?

Răspundem: Tehnologia unică KYOCERA presupune utilizarea în producția de dispozitive a cilindrilor-drum durabili, concepuți pentru a imprima de la 100.000 de pagini, ceea ce este de 8-10 ori mai mult decât la producătorii concurenți. Imprimantele și MFP-urile KYOCERA sunt foarte economice în ceea ce privește consumul de toner. Utilizarea cartușelor de toner de mare capacitate permite imprimarea de la 2.500 la 25.000 de pagini sau chiar 70.000 pagini, ceea ce este de câteva ori mai mult decât posibilitatea altor imprimante din același segment.

Învelișul special de pe drum oferă utilizatorilor economii semnificative pe durata de viață a dispozitivului. Unitatea de cilindru, ca unitate independentă a dispozitivului, poate fi înlocuit cu ușurință atunci când resursa determinată pentru aceasta este epuizată (cel puțin 100.000 de pagini - cu condiția să se utilizeze cartușe de toner originale).

Cartușul de toner din aparatele Kyocera este separat de unitatea de cilindru și reprezintă un container pentru toner de capacitate mare: minim 2.500 de pagini și maxim 70.000 de pagini.

Îmbinând în sine economia, fiabilitatea, dimensiunile compacte și viteza mare de imprimare, modelele Kyocera sunt ideale pentru uz casnic, birouri și grupuri de lucru mici, medii și mari.

Iată de ce noi am ales să reprezentăm anume Kyocera în Moldova! Mai departe - totul depinde doar de alegerea ta!