MFP (Imprimante multifuncționale)

MFP-uri pentru casa si birou in Moldova


Pentru a lucra la birou sau acasa, pentru a studia la scoala sau institut, pentru a studia cu fotografii sau desen folosind un computer, aveți nevoie de dispozitive care imprima si scaneaza documente si imagini — MFP-uri in Chisinau sau imprimante. Intrebarea principala este care dintre varietatile de modele de pe piata veti avea nevoie, cum difera fundamental si ce caracteristici ar trebui luate in considerare la alegerea fiecarui cumparator.

Acasa, se folosesc de obicei mfp-uri cu jet si laser, de asemenea color si monocrom. Spre deosebire de laser, MFP-uri cu jet pentru birou in Moldova garanteaza o calitate excelenta a imprimarii atat a documentelor alb-negru, cat si a celor color, dar sunt deosebit de bune la imprimarea fotografiilor color cu un numar mare de culori si nuanțe. Astfel de dispozitive, chiar si cu caracteristici tehnice ridicate, sunt relativ ieftine, dar costul tiparirii este destul de ridicat datorita costului ridicat al consumabilelor - cartuse de cerneala si hartie speciala.

In plus, unul dintre principalele dezavantaje ale dispozitivelor cu jet este uscarea cernelii in capul de imprimare in timpul perioadelor lungi de nefuncționare. Este destul de dificil sa eliminați cerneala uscata din duzele capului — daca imprimanta in sine nu face fața acestui lucru in timpul curațarii automate, este aproape imposibil sa o faceți manual. In acest caz, capul trebuie schimbat, ceea ce poate fi prea scump — in majoritatea cazurilor este mai profitabil sa cumperi o imprimanta noua.

Pe site-ul nostru Kyo.md puteți obține toate informațiile necesare, incepand cu prețuri la MFP-uri pentru casa in Chisinau, caracteristicile si capacitațile tehnice ale MFP-urilor prezentate in cataloagele noastre, precum si de a cumpara MFP-uri pentru birou.

Astazi, cu acest brand, oferim consumatorilor moldoveni mai mult de doua duzini de modele al imprimante si MFP laser sau cu jet, precum si consumabile pentru acestea. Prin urmare, acum este incredibil de usor de a comanda sau cumpara MFP pentru casa sau birou in Moldova. Pe pagina noastra puteți alege modelul potrivit pentru dvs. si puteți plasa o comanda, precum si puteți utiliza serviciul de reparații MFP.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

4800 L
22 ppm • 20.000 p/lună, USB 2.0 Hi-Speed • Ethernet • WiFi
6980 L
Cea mai echipată multifuncțională din segmentul său.
Imprimantă Multifunctională Laser Pantum BM5100ADW, DADF, WiFi, 1.2Ghz, Viteză imprimare - 40ppm.
Filtre
Brand (1)
Preț

L  –  L

  • 4800L
  • 9660L