MFP (Imprimante multifuncționale)

MFP-uri pentru casa si birou in Moldova


Pentru a lucra la birou sau acasa, pentru a studia la scoala sau institut, pentru a studia cu fotografii sau desen folosind un computer, aveți nevoie de dispozitive care imprima si scaneaza documente si imagini — MFP-uri in Chisinau sau imprimante. Intrebarea principala este care dintre varietatile de modele de pe piata veti avea nevoie, cum difera fundamental si ce caracteristici ar trebui luate in considerare la alegerea fiecarui cumparator.

Acasa, se folosesc de obicei mfp-uri cu jet si laser, de asemenea color si monocrom. Spre deosebire de laser, MFP-uri cu jet pentru birou in Moldova garanteaza o calitate excelenta a imprimarii atat a documentelor alb-negru, cat si a celor color, dar sunt deosebit de bune la imprimarea fotografiilor color cu un numar mare de culori si nuanțe. Astfel de dispozitive, chiar si cu caracteristici tehnice ridicate, sunt relativ ieftine, dar costul tiparirii este destul de ridicat datorita costului ridicat al consumabilelor - cartuse de cerneala si hartie speciala.

In plus, unul dintre principalele dezavantaje ale dispozitivelor cu jet este uscarea cernelii in capul de imprimare in timpul perioadelor lungi de nefuncționare. Este destul de dificil sa eliminați cerneala uscata din duzele capului — daca imprimanta in sine nu face fața acestui lucru in timpul curațarii automate, este aproape imposibil sa o faceți manual. In acest caz, capul trebuie schimbat, ceea ce poate fi prea scump — in majoritatea cazurilor este mai profitabil sa cumperi o imprimanta noua.

Pe site-ul nostru Kyo.md puteți obține toate informațiile necesare, incepand cu prețuri la MFP-uri pentru casa in Chisinau, caracteristicile si capacitațile tehnice ale MFP-urilor prezentate in cataloagele noastre, precum si de a cumpara MFP-uri pentru birou.

Astazi, cu acest brand, oferim consumatorilor moldoveni mai mult de doua duzini de modele al imprimante si MFP laser sau cu jet, precum si consumabile pentru acestea. Prin urmare, acum este incredibil de usor de a comanda sau cumpara MFP pentru casa sau birou in Moldova. Pe pagina noastra puteți alege modelul potrivit pentru dvs. si puteți plasa o comanda, precum si puteți utiliza serviciul de reparații MFP.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

1
9000 L 8400 L
Kyocera FS-1025mfp Mono 3-în-1 (copiator, imprimantă, scaner color) este o multifuncțională ideală pentru casă sau birou mic
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera M5526cdw combină calitatea culorilor cu costurile cele mai reduse – și care va ușura semnificativ fluxurile de lucru.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
Kyocera ECOSYS M2040dn este un nou MFP de birou care a înlocuit populara serie FS-1035MFP / M2035DN. Soluția ideală pentru majoritatea birourilor care necesită o calitate de imprimare compactă, all-in-one, robustă și perfectă.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Productiv, monocrom compact MFP 3 în 1 (copiator, imprimantă, scanner color) Kyocera ECOSYS M2135dn este un asistent de birou de încredere.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Productiv,  MFP monocrom, compact, 4 în 1 (copiator, imprimantă, scanner color, fax) Kyocera M2540dn este un asistent de birou de încredere.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Acest multifunctional, cu o viteza de pana la 45 ppm, reprezinta cea mai buna alegere pentru toate grupurile de lucru solicitante care cauta un dispozitiv compact, flexibil si usor de utilizat.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
ECOSYS M3655idn incorporeaza componente extrem de durabile care garanteaza o functionare eficienta si fiabila, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte ale unui mediu de business.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
43625 L
MFP de performanța format A3, monocrom.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
1
6720 L
Funcțiile de imprimare, copiere, scanare și conecțiune WiFi combinate  cu un design compact fac din MA2000w o imprimantă ideală pentru uz individual.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Procesorul sau de documente dual-scan, ecranul tactil de 10.0 cm, si programele sale care simplifica fluxurile complexeau rolul de a spori produtivitatea si confirma acest echipament ca fiind un multifunctional perfect
BrandKyocera Afișaj senzorDa
Acest model nou de echipament multifunctional color A4 este conceput special pentru grupuri de lucru medii si mari, oferind atat fiabilitate, cat si viteze sporite, atat pentru color cat si alb-negru, respectand in acelasi timp cele mai noi standarde legate de protectia mediului inconjurator.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
Kyocera TASKalfa 308ci este un dispozitiv multifuncțional A4 color extrem de puternic potrivit pentru echipe de dimensiuni mici sau medii din cadrul unor organizații mai mari, unde fiabilitatea și flexibilitatea sunt esențiale.
BrandKyocera Afișaj senzorDa
La un preț atractiv și ușor de utilizat, Kyocera FS-1020mfp MFP monocrom este cel mai accesibil și mai fiabil MFP laser de pe piață. Robustă și durabilă, cu tehnologii brevetate KYOCERA, este cea mai fiabilă MFP pe care vă puteți baza.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera MA2100cwfx. MFP color A4 model 2022. O înlocuiește pe Kyocera M5521cdw.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Filtre
Brand (1)
Preț

L  –  L

  • 6320L
  • 43625L
Tip
Format
Duplex
Viteză imprimare

 – 

  • 20
  • 55
Wi-fi
Afișaj sensor