Imprimante pentru birou si casa in Moldova


Imprimante moderne sunt necesare pentru imprimarea si copierea documentelor. Acestea sunt necesare pentru angajații si managerii companiilor, scolari si studenți. Dispozitivele vor fi utile si pentru treburile casnice sau hobby-uri: tiparirea biletelor electronice, diagrame sau rețete de gatit. Imprimante pentru casa in Chisinau efectua cel mai adesea doar o singura sarcina — imprimare. Daca trebuie sa imprimați numai documente, atunci o imprimanta simpla va face. Mai mult, unele modele funcționeaza numai cu documente alb-negru, in timp ce altele funcționeaza atat cu alb—negru, cat si cu cele color.

Daca va confruntați cu o alegere a imprimantei pentru birou in Moldova va fi mai necesara, merita sa va dați seama ce funcție, dorita intr-o masura mai mare, ar trebui sa funcționeze pentru dvs. Imprimantele Color sunt la fel de comune ca alb-negru. Au aceiasi parametri cheie:

  • suporta diferite tipuri de conexiuni - cu fir si fara fir,
  • au viteze diferite de imprimare,
  • au memorie incorporata de diferite dimensiuni.

Imprimante au, de asemenea, doua funcții convenabile, dar opționale — unele modele au o funcție de imprimare fața-verso, care economiseste hartie si pot fi conectate la o rețea locala, deoarece astfel puteți trimite un fisier pentru a imprima de pe orice computer din birou sau acasa. Pentru imprimarea color, se utilizeaza urmatoarele tipuri de imprimante: laser si cu jet.

Pe site Kyo.md veți putea alege pentru dvs. orice tip de imprimante, in diferite categorii de prețuri, caracteristici si multe modele. Dar sunandu-ne, puteți obține toate celelalte informații si puteți afla prețuri la imprimantele pentru casa in Chisinau. Puteți discuta cu personalul nostru caracteristicile si capacitațile tehnice ale diferitelor tipuri de imprimante prezentate in sortiment.

Acum puteți cumpara imprimante pentru birou in Moldova fara a pleca de acasa! Pentru a face acest lucru, puteți alege un model potrivit pentru dvs. pe site si sa il comandați, precum si sa utilizați servicii de reparare a imprimantei.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

Filtre
Brand (1)
Preț

L  –  L

  • 3700L
  • 3700L