Imprimante pentru birou si casa in Moldova


Imprimante moderne sunt necesare pentru imprimarea si copierea documentelor. Acestea sunt necesare pentru angajații si managerii companiilor, scolari si studenți. Dispozitivele vor fi utile si pentru treburile casnice sau hobby-uri: tiparirea biletelor electronice, diagrame sau rețete de gatit. Imprimante pentru casa in Chisinau efectua cel mai adesea doar o singura sarcina — imprimare. Daca trebuie sa imprimați numai documente, atunci o imprimanta simpla va face. Mai mult, unele modele funcționeaza numai cu documente alb-negru, in timp ce altele funcționeaza atat cu alb—negru, cat si cu cele color.

Daca va confruntați cu o alegere a imprimantei pentru birou in Moldova va fi mai necesara, merita sa va dați seama ce funcție, dorita intr-o masura mai mare, ar trebui sa funcționeze pentru dvs. Imprimantele Color sunt la fel de comune ca alb-negru. Au aceiasi parametri cheie:

  • suporta diferite tipuri de conexiuni - cu fir si fara fir,
  • au viteze diferite de imprimare,
  • au memorie incorporata de diferite dimensiuni.

Imprimante au, de asemenea, doua funcții convenabile, dar opționale — unele modele au o funcție de imprimare fața-verso, care economiseste hartie si pot fi conectate la o rețea locala, deoarece astfel puteți trimite un fisier pentru a imprima de pe orice computer din birou sau acasa. Pentru imprimarea color, se utilizeaza urmatoarele tipuri de imprimante: laser si cu jet.

Pe site Kyo.md veți putea alege pentru dvs. orice tip de imprimante, in diferite categorii de prețuri, caracteristici si multe modele. Dar sunandu-ne, puteți obține toate celelalte informații si puteți afla prețuri la imprimantele pentru casa in Chisinau. Puteți discuta cu personalul nostru caracteristicile si capacitațile tehnice ale diferitelor tipuri de imprimante prezentate in sortiment.

Acum puteți cumpara imprimante pentru birou in Moldova fara a pleca de acasa! Pentru a face acest lucru, puteți alege un model potrivit pentru dvs. pe site si sa il comandați, precum si sa utilizați servicii de reparare a imprimantei.

Nu uitați că sortimentul nostru include următoarele:

MFP-uri si imprimante Kyocera in Moldova

Forta de tiparire a echipamentelor P2235 se evidentiaza prin mai multe aspecte: viteza de tiparire de pana la 35 de ppm, functionalitate duplex standard pentru tiparire fata-verso si o capacitate maxima de 850 coli.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Un raport perfect performanta-pret! Acest model din noua serie ECOSYS se prezinta ca o imprimanta dedicata grupurilor de lucru si echipelor mici.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Cand activitatea la birou devine tot mai incarcata, ai nevoie de o imprimanta care sa depseasca nivelul asteptarilor asa incat sa fii sigur ca iti vei putea respecta termenele. Exact asta face imprimanta noastra ECOSYS P3155dn.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Imprimantă monocromă A4 din gama 2022. Vine să înlocuiască Kyocera FS-1040. Proiectată special pentru birouri mici și uz individual.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Imprimanta color este ideala daca doriti sa faceti urmatorul pas catre un echipament profesional, dar totodata sa mentineti controlul asupra costurilor de functionare.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera PA2100cwx este o imprimantă color A4 gama 2022. A venit s-o înlocuiască pe Kyocera P5021cdw. Prezintă un design compact, o gamă largă de funcții și o calitate profesională de imprimare, cu o rezoluție de 1.200 dpi. Pentru o funcționare lină, dispozitivul este echipat cu funcții de...
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Kyocera PA2100cx Este imprimanta color A4 gama 2022. Vine s-o înlocuiască pe Kyocera P5021cdn.
BrandKyocera Afișaj senzorNu
Filtre
Brand (1)
Preț

L  –  L

  • 5830L
  • 21460L
Tip
Format
Duplex
Viteză imprimare

 – 

  • 20
  • 55
Wi-fi
Afișaj sensor